Little Known Facts About καταλυματα κυπαρισσια.
Little Known Facts About καταλυματα κυπαρισσια.
Blog Article
Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αποτελούν Πνευματική Ιδιοκτησία και οι παραβάτες διώκονται από την Ελληνική Νομοθεσία.
...Οἳ δὲ Πύλον τ' ἐνέμοντο καὶ Ἀρήνην ἐρατεινὴν καὶ Θρύον Ἀλφειοῖο πόρον καὶ ἐΰκτιτον Αἰπὺ
Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα
Ο ευκολότερος τρόπος για να πάτε στους καταρράκτες της Νέδα είναι το χωριό Πλατάνια, παίρνοντας το δρόμο για το Κοπανάκι. Στο χωριό θα βρείτε ένα φυσικό «μπαλκόνι» από όπου μπορείτε να απολαύσετε έναν δροσιστικό καφέ στα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον παραδοσιακά καφενεία και να απολαύσετε τη θέα από το φαράγγι και τη θάλασσα.
Στην Κυπαρισσία, λατρευόταν τότε πλην του Απόλλωνος και η θεά της σοφίας, η Αθηνά. Η λατρευόμενη μάλιστα στην Κυπαρισσία Αθηνά, είχε και την επωνυμία «Κυπάρισσος» ή «Κυπαρίσσια» Αθηνά, της οποίας μάλιστα ο ναός βρισκόταν στη θέση του σημερινού ναού της Αγίας Τριάδας (λέγεται ότι η Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού στηρίζεται πάνω στα απομεινάρια μιας κολόνας του αρχαίου).
Μπορείτε να απολαύσετε γεύματα στο παραδοσιακό εστιατόριο και να θαυμάσετε την καταπληκτική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτιά σας σ'αυτό το ρομαντικό ξενοδοχείο.
Επωφεληθείτε πλήρως από το ταξίδι σας ανακαλύπτοντας ακόμα έναν δημοφιλή προορισμό στην Ελλάδα.
Ποιοί είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι κατοικίας για διαμονή στην περιοχή Κυπαρισσία?
Ρίξτε μια ματιά σε ξενοδοχεία στην Αθήνα και εξερευνήστε περισσότερο την Ελλάδα.
Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια από Έλληνες γονείς και η καταγωγή του πατέρα του ήταν από την Κυπαρισσία.
Στις σελίδες του οδηγού μας θα βρεις μικρά και μεγαλύτερα μυστικά για τις μεγαλύτερες πόλεις και για τα μικρότερα χωριά, για website τις παραλίες και τα ποτάμια, τα κάστρα και τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν, τα δάση, τα μονοπάτια, τους καταρράκτες, τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια, τα μουσεία και τα αξιοθέατα που συνθέτουν το παζλ αυτής της μαγεμένης γης.
Διοικητική διαίρεση Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας
Οδηγίες για το περιεχόμενο και αναφορά ακατάλληλου περιεχομένου
Ακόμη ο μεγάλος ταξιδευτής και γεωγράφος της αρχαιότητας Παυσανίας πέρασε από τον Κυπαρισσίεντα και έκανε αναφορές, μεταξύ άλλων και στη Διονυσιάδα πηγή (σημερινό Αη Λαγούδη), στην παραλία της πόλης. Ιστορία[Επεξεργασία